Ocak 2023

Katılanlar:

Erhan Altunel
Mehmet Arda
Rüştü İzmen
Ara İzmitli
Sertan Özan
Ahmet Özbek
Tomruk Özden
Üstün Sanver
Rıfat Tokyay
Ali Vardar

Toplantı Notları

Bu çevrelerde "ayak profesörü" olarak da tanınan Mehmet Arda, ders saatleriyle çakıştığı için bu sezon Filiz toplantılarına gelemiyordu. Bu durum artık canına tak etmiş olmalı ki bugün öğrencilerinin bir kısmını da yanına alıp geldi. Ancak arkadaşlarını öğrencilerinden korumak amacıyla onları başka bir masaya oturttu. Bir yandan disipliniyle çocukların azmalarına fırsat vermezken, bir yandan da arkadaşlarının talebelerini meşgul etmelerine engel oldu.

Genç yaşında emekli olarak özgürlüğünü ve bağımsızlığını ilan eden Rıfat, yeni durumunu arkadaşlarıyla kutladı.

Sertan, geçen toplantıda anlattığı Amerika'daki uçak olayı heyecan uyandırınca, ilgi odağı olma sorununu ebediyen çözmüş olduğuna inandı. Bu fırsatı sonuna kadar kullanmaya azimli olarak her yarım saatte bir baştan anlatmaya başladı. Aynı hikayenin tekrarının sıkıcı olduğunu kendi de farkedince her seferinde olay başlangıcını daha geriye almaya başladı. Son anlatısı oğlunun doğumuyla başlıyordu.

Söz Amerika'dan açılınca, gençliğinin bir bölümü orada geçen Ali de kendi bir macerasını anlattı. Aynı hikayeyi defalarca dinlemekten bunalan Filiz takımı bu yeni öyküye bayıldı. Herkes o kadar memnun kaldı ki, memnuniyetleri Ali'ye de sirayet etti. Yeni sorun şu: Ali de Sertanlaşıp durmaksızın aynı şeyleri anlatmaya girişir mi? Göreceğiz.

Fotoğraflar

ekip kafa kafaya vermiş
Rüştü Mehmet'le Tomru^'u markajda
bir poz
dışardan görünüş
Rıfat da katılıyor
ayrıca: Rüştü, Ara, Tomruk

Videolar

 

 

 



Filiz toplantıları