Ağustos 2023

Katılanlar:

Ahmet Alkan
Erhan Altunel
Mehmet Arda
Ali Cenani
Mehmet Ceritoğlu
Ahmet Çullu
Cahit Düzel
Rüştü İzmen
Zeki Karakimseli
Sertan Özan
Ahmet Suberk (telefonla)
Rıfat Tokyay
Mehmet Türkel (telefonla)
   

Toplantı Notları

Bir arkadaşımız ilk defa Filiz toplantısına katıldığında şöyle bir durum oluyor: Çoğumuz okuldan bu yana, yani yaklaşık yarım asırdır, görmediği için kendisini tanımayabiliyor. Bu durumlarda, getiren arkadaşımız yeni geleni "okuldan sonra Yunanistan'a giden Aleks" olarak tanıtıyor. Bu espriyi bilmeyenler, "herhalde hatırlayamadığım bir sınıf arkadaşım" diye düşünüyor. Bu toplantının Aleks'i Ali Cenani oldu. 

Yemek bitip sıra tatlılara geldiğinde, artık kronikleşmeye başlayan "Nesim krizi" patlak verdi. "Nesim nerede? Niçin likörümüzden bizi mahrum ediyor?" bağırışları sokaktan geçenleri şaşırtırken Cenani imdada yetişti. Ali, arkadaşlarına ikram olarak getirdiği bir kutu burma kadayıfını, dağıtsın diye Rüştü'ye verdi. İkramın fotoğrafı çekilecekken, kadayıfın tamamının kendine sunulduğunu düşünen Rüştü durumu farkettiğinde geriye kalan tatlı ve Rüştü.

Günün bulmacası: Bir arkadaşımız "sülalem acaba bir futbolcu yetiştirmiş mi?" diye araştırırken karşısına yakın akrabası (eski) dünya boks şampiyonu çıkmış. Bu arkadaşımız kim?

 

Fotoğraflar
 

grup
grup
Ahmet Alkan
Ahmet Çullu
Cahit
Mehmet Arda
Mehmet Ceritoğlu
Rıfat
Rüştü
Sertan
Zeki
telefonla katılanlar:
Amerika'dan Ahmet Suberk
Ege'den Mehmet Türkel
 

Videolar

 

 

 



Filiz toplantıları