Kasım 2022

Katılanlar:

Cem Akbay (telefonla)
Erhan Altunel
Ahmet Çullu
Cahit Düzel
Selçuk Erden
Nesim Esinli
Rüştü İzmen
Ara İzmitli
Zeki Karakimseli
Mete Nayman
Uluç Ongan
Sertan Özan
Üstün Sanver
Mehmet Türkel (telefonla)
Jeffy Yermen (telefonla)

Toplantı Notları

Toplantının en eğlenceli (ve kabus) gösterisi Sertan'dan geldi. Vize parası yatırmaya gittiği banka şubesindeki macerası önce herkesi eğlendirdi. Daha sonra gelen her arkadaşına aynı hikayeyi, üstelik daha ayrıntılı anlatmaya başlayınca suratlar düşmeye başladı. Sonunda bulunan çözüm, geleceğini söylemiş ama henüz varmamış  olan Mahmut, Ahmet Özbek ve Ali Erengül acilen aranarak gelmemeleri sağlandı. Böylece hem onlar hem de gelme gafletinde bulunanlar kurtulmuş oldu. Buna sevinmeyen yalnızca bir kişi vardı.

Mehmet Türkel ve Jeffy toplantıya görüntülü telefonla katıldılar. Herkes teker teker muhabbet etti, hasret giderdi. Jeffy'nin aradığı telefon elden ele dolaşırken sıra Mete'ye geldi. Mete, en samimi haliyle Jeffy'ye "senin Biruni'ye gittim, memnun kaldım" diye iltifat etti. Bir zamanlar tutuştukları bir bahiste Cem (Akbay), kaybettiği takdirde Jeffy'ye bir miktar Biruni hissesi vereceğini söylemiş, kaybedince de sözünü unutmuştu. Jeffy, herhalde yıllar sonra borcunu hatırladı diye sevinerek teşekkür etmek üzere Cem'telefon etti. Neye uğradığını şaşıran Cem hışımla Mete'yi aradı. Şaşırma sırası Mete'ye gelmişti. Biraz önce konuştuğu(nu sandığı) Cem'i tekrar karşısında, üstelik farklı bir çehre ile görünce "Sen İtalya'dan gel de burada konuşalım, sesin iyi gelmiyor" diye yan çizdi.

Sertan'ın son zamanlarda icat ettiği "çakma" Filiz toplantısı lafının aslı şu: Kemal kaç zamandır şikayet ediyor Rüştü ile Zeki'nin ikili salı toplantılarından. "Abi, bir litre rakıyı içiyorlar. Ödedikleri fiks menü rakıyı karşılamıyor." Sertan da, çaresiz, bir yandan o zararı karşılayacak kadar kalabalık oluşturmaya çalışıyor, bir yandan da "az kişili, bol içkili" toplantıları "çakma", "sahte" diyerek sabote ediyor.

 

Fotoğraflar

grup
Zeki ve diğerleri
2 kıl yarışması:
Kimin kolu daha kıllı
Kimin kelle daha kılsız
Ahmet
Ara
Cahit
Mete
Nesim'in striptizi
Rüştü
Selçuk
Sertan
sigara molası
Uluç
Üstün
Zeki

Videolar

 

 

 



Filiz toplantıları