Aralık 2021

Katılanlar:

Ömer Altuğ
Erhan Altunel
Mehmet Arda
Ömer Beşkardeş
Bilge Cankorel
Mehmet Ceritoğlu
Cahit Düzel
Selçuk Erden
Nesim Esinli
Rüştü İzmen
Haluk Kaptanoğlu
Zeki Karakimseli
Sertan Özan
Ahmet Özbek
Bülent Paksoy (telefonla)
Mehmet Türkel (telefonla)

Toplantı Notları

Mehmet Arda, Birleşmiş Milletler'e bağlı uluslarararası kurumlara çeki düzen verdikten sonra, ülkeye dönerek ayağının tozuyla Filiz toplantısına bu sefer cismiyle katıldı. Hem de, diplomatik dokunulmazlığından yararlanarak gümrükten geçirmeyi başardığı Distillerie Willisau şişelerinden birini arkadaşlarına getirmeyi ihmal etmedi.

Adaşı Mehmet Türkel, Japonya'nın elektrik sorununu çözdükten sonra, bu sefer Şili'nin oyuncak elektrikli araba sektörünün davetlisi olarak gittiği Santiago'dan, Filiz'deki arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Bilge, parlaklığını artırması için itimat edip Erhan'a emanet ettiği telefonunu geri aldığında, parlaklık sorunu çözülmüş ancak telefonun ses ve görüntü özellikleri kaybolmuştu. Bunlar yetmiyormuş gibi, Bilge'nin çevresi ile ilişkilerinin temel direği olan Whatapp, Facebook, Instagram gibi programlar çalışmaz olmuştu. Bu durum Ömer Altuğ'u pek bir eğlendirmişe benziyor. Bilge ise henüz durumun farkında olmadığı için "herhalde anlamadığım bir fıkra söylendi, güleyim de anlamadığım anlaşılmasın" derdinde.

 

Fotoğraflar

0
2
3
4
6
7
9
11
13
16
17
18
19
20
52

Videolar

Ömer Beşkardeş, tarıma ayırdığı çiftliklerinden birinde yetiştirme girişiminde bulunduğu meyvelerin bazılarının özelliklerini tanıttı.

 

 



Filiz toplantıları