Haziran 2017

Katılanlar:

Cem Akbay
Erhan Altunel
Mehmet Arda
Barış Arkayın
Ömer Beşkardeş
Bilge Cankorel
Nesim Esinli
Rüştü İzmen
Zeki Karakimseli
Zafer Olgaç
Uluç Ongan
Sertan Özan
Ahmet Özbek
Bülent Paksoy
Murat Sağmanlı
Üstün Sanver
Ahmet Tarhan
Ömer Tunçer
Mehmet Türkel
Ali Vardar

Toplantı Notları

Selamlar,

Bugün Filiz’de Akbay, Zeki, Barış, Beşkardeş, Özbek, Sertan, Bülent, Uluç, Ömer hoca, Erhan, Tarhan (antikacı), Karamehmet, Arda hoca, ekselans, Zafer, padişah, Nesim, ÜSTÜN ve bendeniz olmak üzere 19 kişi idik. Cefi, İhsan ve Mustafa Mengü telefon ile katıldılar. Suberk doktor randevusu dolayısı ile gelemedi.

Adana ve İzmir’li misafirler günün yıldızları idi; onları çok özlemişiz. Bir de Nesim’in Beşiktaş tişörtü muhteşemdi. GS'lileri dertli gördüm. Hepsi Aziz başkanın yerinde kalmasını istiyorlar. Kalırsa çok sevineceklerini beyan ettiler.

Karamehmet kolonoskopi ve endoskopi yaptıracakmış. Kolonoskopiyi ben yaparım diyecek oldum, herkes aynı anda müthiş bir arkadaşlık göstererek göreve talip oldu. Tabii endoskopi için gerekli alet sadece Karamehmet’te var. Seferihisar’a taşınacak imiş, teferruatı duyamadım.

Sertan metroya binmeme sebebini anlattı: Kestiği 35 lerinde bir kız ona yer vermiş. Üzülme kardeşim aynı şey Taksim tramvayında benim de başıma geldi, üstelik 5-6 sene önce. Bu durum ÜSTÜN hariç hepimizin başına gelebilir. Malum onun yaş tercihi farklı.

Sertan benimle ilgili bir dedikodu duymuş. Toplantılarda 2 kadehten sonra saat 9'da sızıyormuşum. Toplantıdaki kimselere göre bu durum değişir dedim. Sertan cevabımı çok beğendi.

Suberk petsiken yaptıracakmış. Antikacı Ahmet petsiken'in kelime anlamını açıkladı: Kedi, köpek halledenmiş.

ÜSTÜN kimsenin ona dede demediğini beyan etti. Doğrudur, çok kimseye (özellikle bayanlara) göre bir çıtır kendisi.

Adana’lı dansöz PSA'dan 3 gün önce seks yapmanın PSA değerlerini değiştirdiğini beyan etti. Akbay da doğruladı. Haberiniz olsun. .iktir git demek seks yapmak sayılır mı dedim, sayılmaz imiş. Belki biliyorsunuzdur. Bülent’in oğlanlar ile benim kızım kardeş torunları oluyorlar. Benim kız Bülent’in büyük oğluna kız ayarlıyormuş, yani pez'lik yapıyor. Like father, like daughter. Dansöze ödeme yap dedim, yapmıyor.

Birisi Uluç’u Samuel’e benzetmiş. Tebrikler, ne benzerlik ama.

Ekselans kısa bir diplomasi yorumu yaptı. Katar meselesinde dış politikamız gene baltayı taşa vurmuş. Ama çok güzel bir kaynanası varmış 90+ yaşlarında. ÜSTÜN’e mükemmel yakışır dedi. Ancak ÜSTÜN bu şakadan çok sıkılmış, beni tersledi. İyi de, ÜSTÜN olmaz ise vakavirüslüğün ne anlamı kalır. İnanmaz iseniz onunla ilgili bölümleri delete edin bakın geriye ne kalıyor.

Bayramdan sonra Nesim ile Filiz organize etme ihtimalimiz var, şimdiden bildireyim.

Sadık vakavirüsünüz:

Rüştü

Grup resimleri

Ali, Sertan

Çalgıcı kadının dibindekiler

Ahmet, Sertan, Mehmet, Bülent

Barış, Üstün, Mehmet, Bilge

Ömer, Ahmet, Sertan, Mehmet, Bülent, Ali

 

Filiz toplantıları