Mayıs 2017

Toplantı Notları

Selamlar,

Dün Hilton’da 9 kişi idik. Ömer hoca, Memduh, Vito, Cerit, Padişah, Zafer, Tokyay ve ÜSTÜN. Candoğan telefonla İtalya’dan katıldı. Gerçekten çok eğlendik, zaman zaman gülme krizimiz tuttu.

Asya toplantılarının adını tartıştık. Asbul değil assbul diyenler oldu. Malum Hilton toplantıları anbul. Toplantı Amerika’da olursa adı ne olur sorusu hepimizi çok güldürdüğüne göre kanımızdaki alkol seviyesini tahmin edersiniz. Bol bol politik tartışma oldu ve ÜSTÜN sazı eline aldı. Söylediklerini not edemedim. Aslında not almam gerek malum her zaman tersi doğru olur böylece geleceği görürüz. Ama not alaydım herhalde bir kitap olurdu. Kafamıza ne yaptığını anlayın.

Beterin beteri var ya, Candoğan inşaattan konuşaydı deyince ÜSTÜN’ün çok uzun politik vaazları nisbeten tahammül edilir oldu. Gene imdadına koştum kardeşimin.

Tokyay ve Zafer ÜSTÜN kardeşime  .bne demezler mi. Azledilmiş de olsa avukatı olarak müdahale edip bu konu ile ilgili deliliniz var mı diye sordum. Lafları sözün gelişiymiş meğer.

Ömer hoca gene konuşmadı. Sen nasıl para kazanıyorsun diye sorulunca ‘dinleyerek’ cevabını verdi. Helal olsun derim.

Cerit geçmiş ekonomik krizde tonla para kaybetmiş, onu anlattı.

Bitmez tükenmez politik vaazdan sonra ÜSTÜN kadın zevkini anlattı. Sadece seks değil arkadaşlık da beklermiş. 57-62 yaş arasını tercih ediyorum deyince hepimiz (valla ben fiştaklamadım) gülme krizine girdik. Sonra o yaşların menapoz yaşı olduğunu, lubrikasyon gerektiğini filan anlattı. Tokyay bunun doğru olmadığını, ancak gerekirse jiffy lube kullanmasını tavsiye etti. Bendenizin kafası iyice karıştı. Sanki ÜSTÜN 90+ larla cinsel, 57-62 arasılar ile arkadaşlık ilişkisi kurmak istiyor gibi bir manzara oluştu. Kan sulandırıcılarımı alıp bu konuyu tekrar düşüneceğim.

Beni en çok sevindiren istisnasız herkesin ÜSTÜN’e Rüştü’yü yedirmeyiz demeleri oldu. Bildiğiniz gibi bende Kılıçdaroğlu ve ÜSTÜN’ü yedirmem bir kere daha hatırlatayım dedim.

Sadık vakavirüsünüz

Rüştü

 


Filiz toplantıları