25 Nisan 2017

Katılanlar:

Erhan Altunel
Barış Arkayın
Mehmet Ceritoğlu
Ahmet Çullu
Ali Erengül
Nesim Esinli
Rüştü İzmen
Haluk Kaptanoğlu
Mete Nayman
Sertan Özan
Üstün Sanver
Mahmut Tarzi
Ömer Tunçer
Ali Vardar

Toplantı Notları

Selamlar,

25 nisan 17'de Filiz’de 13 kişiydik. Ömer hoca, Mete, Çullu, Nesim, Vardar, Erhan, Barış, Sertan, Haluk, Cerit, Afgan prensi, Erengül ve telefonla ÜSTÜN

Çok kısa olarak geçen Çarşamba Hilton toplantısından bahsedeceğim. Gecenin yıldızı Mahmut Tuna idi. Senelerdir ilk defa bir toplantıya katıldı ve daha önce hiç duymadığımız hatıralar anlattı. Gaga kızdığı kimselere ‘sersem mikin tohumu’ dermiş. Çok güldük. Kendisini sms ile Filiz’e çağırdım ama belki bir dahaki sefere.

Nesim yazılmamak kaydı ile bir şeyler söyledi, aslında yazmamı bekledi. Ama biraz içkiden biraz da ÜSTÜN kan sulandırıcı almamı hatırlatmadığından teferruatı unuttum. Ama konu dipçik idi. Nesim önden değil geriden çalışırım dedi. Bu arada hala Drambui’sinden içiyoruz.

Sertan çeyizi ile geldi, koca bir efsane Fenerbahçe bayrağı. Erhan’ın fotolarına bakmanızı öneririm. Barış ve Sertan önemli olanın lig sıralamasında GS’nin bir üstünde olmak olduğunu söylediler. Ayrıca FB’nin maçta ne kadar başarılı oynadığından devamlı bahsettiler. Çullu ise GS’nin Avrupa şampiyonluğuna takılmış kalmış, hep onu hatırlattı.

AKP devamlı konuşuldu. Ben her zamanki gibi Kılıçdaroğlu’nu yedirmedim. Benden başka koruyanı yok garibimin.

Cerit vakavirüs değil vakanüvis dedi. Anlaşılan yazdıklarımı okumuyor. Söyleyince tekrar yaz dedi. Ben de kendisine miktir çektim.

Ömer hocanın benim ÜSTÜNlük kompleksimi neden tedavi etmediğimi öğrendim. ÜSTÜN yazılarım onu çok eğlendiriyor ve kendini yazılarımdan mahrum etmek istemiyormuş. Gurur duydum, Cerit hıyarı ders alsın.

Yandaki masada kalabalık bir aile torun anne, çocukları, torun ve torun çocukları 96 yaşındaki büyük annenin yaş gününü kutluyorlardı. Bizim masada herkes ÜSTÜN’ü aramamı istediler. Size Filiz gırgıra fotoğrafı yolladım. Mete’nin iyi tanıdığı bir aile gerekirse kız istemeye gidecek.

ÜSTÜN’cüğüm fotoğrafı gördükten sonra bana düşünceni bildir lütfen! Yaş 96 mihrap yerinde. Sertan kendi annesinin 92 yaşında olduğunu hatırlattı ama 96 dururken 92 ye niye baksın müvekkilim.

Herkesi öperim

Sadık vakavirüsünüz Rüştü

Grup resimleri

Rüştü, Mehmet, Barış, Mete, Ali, Haluk, Sertan, Nesim

Ali, Ahmet, Rüştü, Mehmet,Barış, Mete

Mehmet, Barış, Mete, Ali, Mahmut,  Haluk, Sertan, Erhan, Nesim

Komşu masa

Yan masada

96ncı yaşı kutlanan abla

ve tornunun torunları


Filiz toplantıları