28 Mart 2017

Toplantı Notları

Selamlar,

Dün Filizde çok kalabalık sayılmazdık. Hatırlayabildiklerim Çullu, Afgan prensi, ÜSTÜN, Nabi,Tomruk, ahlak polisi Nesim, Vardar, Selçuk, Cem, Zeki, Sertan ve Uğur Paksoy idi. Ayrıca Cefi, Suberk ve Karamehmet facetime ile katıldılar. Günün yıldızı, daimi yıldız ÜSTÜN dışında, Uğur idi. Bodrum’dan Adana’ya geçerken ki kısa zamanında bizlere katılması güzeldi.

Daha evvelki bir toplantıda Nesim bana vakanüvis ünvanını kullanmamam gerektiğini çünkü yorum yaptığımı, vakanüvislerin sadece olayları kaydettiğini söylemişti. Nesim genellikle haklı olmaz ama bu defa haklı. Bende ÜSTÜN kardeşimin bana layık gördüğü vakavirüs ünvanını kullanmaya karar verdim. Tek dezavantajı ÜSTÜNLÜK kompleksimi depreştirmesi. Ne yapalım katlanacağız.

Cem uzun süre uyku apnesi hakkında konuştu. Bende önce Biruni bu işe girdi Cem’de bizi yolmaya çalışıyor zannettim. Meğerse bizi tüccar doktorlardan uyarmaya çalışıyormuş.

Zeki GS kongre üyesi olduğu için bildiğiniz ihraç durumunu anlattı. Üyelerin çoğunluğu salondan çıktıktan sonra kalan bir grubun işiymiş. Bir üye, bunlar bizim futbolcularımız hükümet yanlış yaptık millet bizi affetsin diyor, bizde bunları affedelim demiş. Gene de ihraç edileceklerken Tayyip’in yağcı doktoru bir konuşma yapınca yuhalanmış ve ihraç olmamış. Bu arada Zeki’de Tayyip sevgisi !!! dolayısı ile kalmaları yönünde oy vermiş.

Nesim’in evine hırsız girmiş içinde ciddi miktarda para olan kasayı bazı kaliteli içkileri filan götürmüş. Hanımı götürmüşler mi diye sordum, götürmediklerini öğrendim. Ancak yüz ifadesinden bu duruma sevindi mi yoksa üzüldü mü hiç anlayamadım. Bizden yemek parasını ödememizi istedi. Hayır cevabını alınca pek sevindi. Böylece referandumda Nesim’in oyunu öğrenmiş olduk.

Cefi’nin telefonu ilginçti. Ekselansa konsolos dedi, doğrusu şaşırdım. Bu arada öğrendim ki konsoloslara ekselans denmezmiş. Hatırlarsınız bir Filiz müdavimi kardeşimiz ekselansın İstanbul’da oturup Kabil’de büyük elçilik yaptığını iddia etmişti. Her ne ise Bilge’ciğim sen bizim için her zaman ekselanssın. ÜSTelik bir ünvanda benden olsun monşer ekselans.

Karamehmet arayınca gene aynı bayat espriler başladı. ‘ Haydi arkadaşlar kaldıralım. Ne kaldırıyoruz ‘ v.s v.s. Bu arada Sertan devamlı Rüştü’ye dikkat dedi. İyi ki bir süre önce 11 ayın sultanı mart geldi bende kendimi mart kedisi gibi hissediyorum demişim. Devamlı acep Rüştü ne kaldırıyor dedi durdu.

Bu durumda cinsel tercihlerimi beyan etmem farz oldu. Benim biriyle yatağa girmem için asla değişmez 3 temel şartım vardır.

1. Hakiki female olmalı. Homo sapiens ( no bestiality ). Ayrıca travesti filan istemem.

2. İnce yapılı olmalı. Balık eti bile istemem.

3. 36 – 44 yaş arası olmalı. Bu yaş sınırları dışındakiler ilgimi çekmez.

Ayrıca sınırlara uyarak başkalarının ilgi sahasına da girmemiş oluyorum. Geçenlerde yazmıştım ama unutanlar için tekrar edeyim.

 18-30 yaş arası çıtırcı kardeş. Adını yazamıyorum. Bilmeyenler şifahen sorunuz. 36-44 yaş arası bendeniz. Circa 70 yaş antikacı Ahmet. 90+ Artık kim biliyorsunuz. Hayal gücüm birden çalışmaya başladı. Karamehmet ameliyatla kadın olsa ne olur? Evet bu durumda şart 1 tamam olur. Ciddi bir perhiz yapıp kilo verirse (aslında malum şeyi kestirince ciddi bir kilo kaybedeceği için ona hafif bir perhiz yetecektir) 2. Şart da tamam olur. Ancak gördüğünüz gibi sevgili okurlarım 3. Şarta takılıyor Karamehmet. Yani bu iş olmaz.

Hayal gücüm çalışmaya devam ediyor. Karamehmet ameliyat olursa kim onla ilgilenir. Antikacı Ahmet’in ilgi alanına giriyor. ÜSTelik ikiside İzmir’li. Böyle bir ameliyat sayesinde ileriki yıllarda hatta çok ileriki yıllarda bambaşka durumlar ortaya çıkabilir. Hayal ediniz 2037 yılındayız, hepimiz sağlıklıyız ve eksilenimiz yok. Sizce ameliyatlı Karamehmet’e kim talip olabilir. Düşünüyorum bulamadım çünkü kan sulandırıcılarım bitmiş.

Sadık vakavirüsünüz

Rüştü

NOT: Ekteki video internette dolaşıyor. Söz konusu 70'lik ben değilim. Dedim ya, gerçek female olmalı.


Filiz toplantıları